Persondatapolitik

1. Hvilke oplysninger behandler by NIKI?

By NIKI indsamler, behandler og opbevare oplysninger kunderne selv afgiver i forbindelse med behandlinger og varesalg, besøg af websitet www.byniki.dk og eventuelle reklamationer eller returforsendelser.

Ved behandling indsamles og behandles oplysninger som navn, kontaktoplysninger (mail og telefonnummer), samt øvrige relevante oplysninger, f.eks. alder, køn, hudtype og hudtilstand, der kunne være essentielle til at udføre den passende behandling.

Ved besøg på websitet www.byniki.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionaliteten og derved for at give dig en bedre service. Du kan altid slette cookies igen. Hvis du bruger Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner”, ”Internetindstillinger”, ”Slet cookies”.

By NIKI anvender kundernes kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller andre markedsføringsmæssige tiltag, fx deltagelse i eventuelle konkurrencer. Hvis der afholdes konkurrencer af by NIKI på for eksempel Facebook og Instagram, er disse ansvarlige for oplysninger, du har givet i forbindelse med deltagelse i konkurrencen.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på min hjemmeside.

2. Hvad bruges oplysningerne til?

by NIKI bruger og behandler personoplysningerne til følgende formål:

    • Levering af god og sikker behandling og vare, samt udføre de administrative funktioner der er forbundet hermed.

    • Kommunikation med kunderne i forbindelse med udbud af behandling og varesalg.

    • Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser.

    • Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af behandinger og produkter.

    • I forbindelse med eventuelt opståede retskrav.

3. På hvilket grundlag behandler jeg personoplysningerne?

By NIKIs behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. By NIKI overholder den gældende persondatalovgivning, læs mere om databeskyttelsesforordringens artikel 6, stk. 1. og artikel 9, stk. 2.

4. Hvordan opbevares personoplysningerne?

By NIKI behandler og opbevarer alle dine oplysninger sikkert og fortroligt henhold til persondataloven.

5. Videregivelse af oplysninger

By NIKI har tavshedspligt om kundernes persondata og andre følsomme forhold. Din data videregives ikke til andre parter, medmindre det er nødvendigt af hensyn til sagens varetagelse eller opfyldelse af lovkrav.

Videregivelse af kundernes personlige oplysninger må som regel ikke ske uden kundernes samtykke.

Jeg har min hjemmeside hos One.com og betalingssystem gennem Pensopay, som fungerer som by NIKIs databehandler. Alle persondata som du oplyser på min hjemmeside vil blive opbevaret i One.coms datacentre.

Jeg bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere mine ydelser bedst muligt, som jeg har indgået databehandleraftaler med. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Mine databehandlere behandler kun personoplysninger efter mine instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

6. Hvor længe opbevares oplysningerne?

By NIKI opbevare kundernes personoplysninger så længe behandlingen verserer, og i en periode på op til 5 år efter behandlingens afslutning.

7. Dine rettigheder vedrørende oplysningerne

Som kunde hos by NIKI har du følgende rettigheder:

    • Besigtige og berigtige dine oplysninger ligesom du har mulighed for at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækning.

    • Mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger.

    • Dataportabilitet, dvs. at du efter anmodning kan få udleveret de oplysninger du selv har afgivet til by NIKI i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format.

    • Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos by NIKI slettet.

    • Du har ret til at gøre indsigelse mod oplysningerne viser sig at være urigtige, eller ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet. Eller såfremt oplysningerne bliver behandlet ulovligt.

    • Endvidere har du også ret til at indgive din klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, din personoplysninger behandles hos By NIKI. Find nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.

8. Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

9. Dataansvarlig

By NIKI v/Nicolette Fransisca Cecille Lassen

Kærgårdsparken 51, 8355 Solbjerg

Tlf.: 91961519

CVR: 38865196

Back to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig løbende opdateret



Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.