Behandlinger & Priser

Her kan du se en oversigt, over alle de behandlings typer som jeg tilbyder,

både i min klinik og hjemme hos dig (undtaget Beauty Angel lysbehandling).
OBS! Beauty Angel lysbehandling tilbydes kun i Solbjerg.

Ved hjemmebehandling kan der forekomme kørselstillæg.

Tryk på den enkelte kategori, for at se nærmere.

QUICK BOOST behandlingen 30 min. 485,-
Her og nu behovet for din hud behandles på kort tid med afrensning, peeling, maske og intensiv Beauty Angel lysbehandling, der får det bedste frem i din hud!

 

 

Ansigtsbehandling for de yngste 60 min. 599,-

Denne ansigtsbehandling er til unge fra fra 10-19 år og tager særlig hensyn til den unge hud, temperament og tålmodighed – om det er tør, irriteret hud med symptomer på eksem eller om det er tilstoppet hud med urenheder! Inkluderer afrensning, peeling, dybderens af tilstopninger og styrkende lysbehandling.

 

 

Klassisk ansigtsbehandling 75 min. 725,-

Denne skønne ansigtsbehandling får det bedste frem i din hud med tilpasset afrensning, dobbelt peeling, dybderensning, farvning og retning af bryn, maske og lysbehandling og efterlader din hud strålende og velplejet.

 

 

Ultimativ anti-age ansigtsbehandling 90 min. 875,-

Den ultimative og forskønnende behandling for ansigt og sjæl. Behandlingen sætter fokus på det bedste for din hud, og arbejder på linjer med en speciel antiaging gua sha massageteknik. Behandlingen inkluderer afrensning, dobbelt peeling, lifting ansigtsmassage, cupping, farvning af vipper og bryn, inkl. retning, special EMT maske og afsluttes med intensiv kollagen Beauty Angel lysbehandling og afslappende nakke- og hovedbundsmassage, efterlader din hud enormt velplejet og dig i den 7. himmel.

 

 

Sothys Detox Energie  Intensiv behandling 75 min. 750,-

En forurenende og energigivende behandling, der giver din hud et kæmpe skud energi og hjælpe den med at forsvare sig i enhver situation mod de skadelige virkninger af miljøstress, som kan fremskynde hudens ældning. En seksfasebehandling med en afgiftende massage, en affaldende tredobbelt skrubbe kombineret med et iltende serum og energigivende maske hjælper med at genbalancere huden og opnå en lysende, glødende teint. Behandlingen er velegnet til alle hudtype, også til mænd. Den perfekte løsning til kedelig træt hud.

 

 

By NIKIs SIGNATURE Ansigtsbehandling 45 min. 580,-

En fantastisk og afslappende ansigtsbehandling, der forbereder huden til den kommende årstid. Takket være de masse antioxidanter i produkterne, huden får meget glød, udstråling og sidst men ikke mindst mere fugt. Behandlingen indeholder: hudanalyse, tilpasset afrensning med efterfølgende peeling, dobbelt intensiv maske, ansigt, skulder – og hovedbundsmassage, afsluttende serum og ansigtscreme som genopretter balancen i din hud, så du går herfra med den smukkeste glød. 

Sothys Cryo Active Contour Øjenbehandling 45 min. 565,-

Professional øjenbehandling til de trætte øjne med rynker, hævelse og mørke rande. Behandlingen har en øjeblikkelig og udglattende effekt. Den lysner øjenkontur, fjerne straks tegn på ældring, altså man få færre rynker omkring øjne.

 

 

Microdermabrasion inkl. Beauty Angel lysbehandling 75 min. 785,-

En meget effektive invasive og eksfolierende behandling til at reducere urenheder, fine linjer og rynker. Microdermabrasion kan bidrage til at bekæmpe akne, ar, fjerne hvide og sorte pletter, reducerer forstørrede porer og forynger og regenererer huden, øger dens elasticitet og produktion af kollagen.

 

 

3 x Microdermabrasion inkl. Beauty Angel lysbehandling 3 x 75 min. 2100,-

En meget effektive invasive og eksfolierende behandling til at reducere urenheder, fine linjer og rynker. Microdermabrasion kan bidrage til at bekæmpe akne, ar, fjerne hvide og sorte pletter, reducerer forstørrede porer og forynger og regenererer huden, øger dens elasticitet og produktion af kollagen.

 

 

Nanoneedling inkl. Beauty Angel 90 min. 895,-

En populær hudforyngende og homogeniserende ansigtsbehandling, der sætter gang i hudfornyelsesprocessen via skabelsen af mikrokanaler i huden.Den starter dannelsen af kollagen og elastin i huden, hvilet gør den strammere og mere tonet. Huden fortsætter med at blive stimuleret og forbedret i op til ti uger efter behandlingen.

Fordele ved Derma Pin Pen:

– Absorberingen af de aktive ingredienser øges med 97%;

– Hudens kollagen- og hyaluronsyreforsygning kan understøttes eksternt;

– Behandlingen er blodløst, er der ingen ardannelse, sår;

– Spektakulære, hurtige resultater kan opnås, når de bruges som en kur (behandlingen hver 14. dage);

– Dybden af rynker falder, konturerne bliver skarpere.

 

 

3 x Nanoneedling inkl. Beauty Angel 3 x 90 min. 2400,-

En populær hudforyngende og homogeniserende ansigtsbehandling, der sætter gang i hudfornyelsesprocessen via skabelsen af mikrokanaler i huden.Den starter dannelsen af kollagen og elastin i huden, hvilet gør den strammere og mere tonet. Huden fortsætter med at blive stimuleret og forbedret i op til ti uger efter behandlingen.

Fordele ved Derma Pin Pen:

 – Absorberingen af de aktive ingredienser øges med 97%;

– Hudens kollagen- og hyaluronsyreforsygning kan understøttes eksternt;

– Behandlingen er blodløst, er der ingen ardannelse, sår;

– Spektakulære, hurtige resultater kan opnås, når de bruges som en kur  (behandlingen hver 14. dage);

– Dybden af rynker falder, konturerne bliver skarpere.

 

 

Ansigtbehandling til mænd 60 min. 565,-

Fugtighedsgivende, opstrammende og afslappende behandling, der passer til alle hudtyper. Inkluderer dobbelt afrensning, peeling, maske, lysbehandling med hovedbundsmassage, retning af bryn og fjernelse af hår i øret.

 

 

“Mommy´s TIME” 60 min, 615,-

En skøn, nærende og genopbyggende behandling specielt til gravide og nybagte mødre. Passer til alle hudtyper. Behandlingen består af afrensning, peeling, dobbelt special maske, hovedbundsmassage, hårfjerning på overlæbe og retning af bryn.

 

 

Green Peel Classic 75 min. 1925,-

Green Peel er en meget aktiv, dybdegående biologisk urtepeeling, og er enormt effektiv, og kræver derfor en 60. min efterbehandling efter 5 dage. Green peel detoxer og fornyer din hud, øger blodcirkulation og forsyner dine celler med alger, mineraler, enzymer og vitaminer. Anbefalet til at fjerne ar, misfarvninger og pigmentforandringer, reducere rynker og linjer, store porer osv.

OBS: Til Green Peel Classic skal der tilkøbes Herbal Care Lotion, Special Care Creme og Blemish Balm til hjemmepleje, som er nødvendige i forhold til hudens helingsproces og for at opnå de bedste og mest holdbare resultater.

 

 

Green Peel Energy 60 min. 1125,- 

Denne behandling er en booster for træt og stresset hud. Energy behandling er effektiv mod træt og tør hud, der mangler fugt, opstramning, glød og udstråling.

 

 

Green Peel Fresh Up 60 min. 865,- 

Behandlingen er en perfekt opkvikker for træt og forsømt hud uden afskalning, også egnet til andre områder som hænder, hals- og decolté. Fresh Up behandling er effektiv mod træt og krævende, eller bleg og tør hud f.eks. efter sygdom.

 

 

Green Peel Peel4Beauty 30 min. 525,-

Forsyner huden med masser af ny energi. Behandlingen stimulerer blodcirkulationen og cellernes stofskifte, som leder til en naturlig forbedring af hudens tekstur, uden afskalning. Behandlingen er perfekt intensiv kur behandling året rundt mod: Anti-age, pigmentfejl, akne, ar og urenheder.

 

 

Beauty Angel Kurforløb

Gå i gang med en kurforløb med Beauty Angel lysbehandling 2-3 x om ugen for en intensiv indsats mod linjer, rynker, ar, hudirritationer, inflammation, strækmærker mm. Inkl. afrensning, kollagen creme, hovedbundsmassage og afslutning med creme.

 

1 behandling af 20 min. Beauty Angel Lys kr. 215,-

    1 behandling af 20 min. Beauty Angel Lys med EMT maske kr. 350,-

6 behandling af 20 min. Beauty Angel Lys kr. 1185,-

     6 behandling af 20 min. Beauty Angel Lys med EMT maske kr. 1750,-

 12 behandling af 20 min. Beauty Angel Lys kr. 2199,-

   12 behandlinger af 20 min. Beauty Angel lysmed EMT maske kr. 3500,-

 

 

Beauty Angel som et tilvalg 15 min. 195,-

Book Beauty Angel lysbehandling i forbindelse med andre behandlinger  som f.eks. voks for at reducere rødme og irritation eller efter andre behandlinger for at styrke huden på den blideste, men mest effektive måde!

Sothys Hanakasumi 60 min. – 615,-

(En unik, nærende og afslappende kropsritual, der er inspireret af japanske traditioner: peeling med eksfolierende handsker, speciel og afstressende massage af hele kroppen og fødderne.)

Dybderensning på decolté eller ryg 45 min. (inkl. afrensning, peeling, dybdrensing og maske) – 455,-

Dybderensning på decolté og ryg 60 min. (inkl. afrensning, peeling, dybdrensing og maske) – 565,-

Cellulite behandling 45 min. – 565,-

Ansigtsmassage 30 min. – 350,-

Afslappende kropsmassage 60 min. – 550,-

Rygmassage 30 min. – 325,-

Overlæbe – 140,-
Underlæbe – 140,-
Hage – 145,-
Overlæbe og underlæbe – 245,-
Overlæbe, underlæbe og hage – 285,-
Hele ansigt uden bryn – 315,-
Næse- og ørehår – 199,-
Armhuler – 225,-

Arme – 365,-
Underben – 445,-
Lår for og bag – 445,-
Underben og lårets bagside – 485,-
Hele benet – 735,-
Hele benet og armhuler- 865,-
Hele benet inkl. bikinikant/tanga – 865,-
Bikinilinie -275,-
Tanga – 325,-
Bikini/tanga og armhuller – 425,-
”Braziliansk”/intim hårfjerning – 495,-
Mini brazil (inden 4 uger) – 315,-
Brazil og armhuller – 625,-
Baller – 245,-
Baller ifm. Brazil – 155,-
Ryg inkl. skuldre – 475,-
Brystkasse – 385,-
Brystkasse inkl. Mave – 475,-

Overlæbe – 130,-
Underlæbe – 130,-
Hage – 160,-
Overlæbe og underlæbe – 165,-
Overlæbe, underlæbe og hage – 240,-
Næse- og ørehår – 199,-
Armhuler – 225,-
Arme – 325,-
Underben – 325,-
Lår for og bag – 350,-
Underben og lårets bagside – 435,-
Hele benet – 450,-
Hele benet og armhuler – 575,-
Hele benet, inkl. bikinikant – 589,-
Bikinilinie – 265,-
Bikini og armhuller – 350,-
Baller – 165,-
Ryg inkl. skuldre – 475,-
Brystkasse – 345,-
Brystkasse, inkl. mave – 395,-

Farvning af bryn, inkl. retning – 199,-
Farvning af vipper – 165,-
Farvning af vipper og bryn, inkl. retning – 315,-
Retning af bryn (sukker, voks eller pincet) – 170,-
Farvning af vipper og bryn, inkl. retning ifm. ansigstbehandling – 199,-
Retning af bryn ifm. ansigtsbehandling – 115,-
Lash Lift – 439,-
Lash Lift inkl. farvning af vipper – 569,-
Brow Lamination uden farvning – 350,-
Brow Lamination med farvning – 399,-
Lash Lift & Brow Lamination uden farvning – 689,-
Lash Lift & Brow Lamination med farvning – 749,-

Let dag make up – 360,-
Festlig make up – 540,-
Make up vejledning – 435,-
Brude make up, inkl. prøve – 850,-

Beauty Angel Lys – For en ung og smuk hud

Vidste du at:
Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk hud. Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel Lys – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud!

Beauty_angel_lys

Beauty Angel Behandlingen

Beauty Angel kan bruges både individuelt eller kombineret med øvrige behandlinger. Din behandler kan skræddersy Beauty Angel behandlingen, til netop de udfordringer du har med din hud, ved hjælp af effektive produkter, en ansigtsbehandling tilpasset din huds behov, samt de specielle ansigtsmasker.

Beauty Angel Quick behandling:

Afrensning og peeling af huden.
Pålægning af Beauty Angel maske.
15 min. Beauty Angel Lys.
Afsluttende cremer.
Oplev hvordan huden forfines, forfriskes og stimuleres efter bare én behandling.

Beauty Angel Lyset reducerer bl.a.:

Rynker og fine linjer.
Arvæv og strækmærker.
Tør og dehydreret hud.
Rødme og inflammation.
Mørke rande og hævelser under øjne.
Akne og uren hud m.m.

Før behandling & Efter behandling

For-efter-01

Vejledende behandlingsforløb

Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i hudens naturlige ældning. Ved andre behov som f.eks. akne, arvæv, strækmærker m.m. kan flere behandlinger være en mulighed.

Beauty_angel_lys_tabel

Mini manicure – 295 kr.

Peeling, behandling af neglebånd, filning og polering af neglene, massage og creme pleje.

 

Mini manicure med lakering – 395 kr.

Peeling, behandling af neglebånd, filning og polering af neglene, massage og creme pleje og lakering.

Back to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få særlige gode tilbudAdded to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Cookies

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at browse på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.