Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

By NIKI

Kærgårdsparken 51
8355 Solbjerg
CVR nr.: 38865196
Telefon: 91961519
E-mail: nikolettbsoerensen@gmail.com

Betaling
by NIKI modtager betaling med  Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay, Bankoverførsel og Kontant. Ved Bankoverførsel vil betaling først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

by NIKI bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Priser

by NIKI tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder jeg mig ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Levering

By NIKI behandler løbende ordrer og stræber efter hurtig og bekvem levering, helst inden 1-4 dage.
by NIKI leverer til hele Danmark, dog ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Varer kan sendes med GLS eller kan hentes i klinikken. Fragtpriser bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra by NIKIs lager og til den valgte Pakkeshop.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. By NIKIs reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. By NIKI vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til

by NIKI
Kærgårdsparken 51
8355 Solbjerg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion bedes du sende dine bankoplysninger pr. mail, så jeg kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i min Webshop.
Perioden regnes fra den dag:

Hvor du modtager ordren.

Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på nikolettbsoerensen@gmail.dk. I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

by NIKI
Kærgårdsparken 51
8355 Solbjerg

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
Varer, hvor plomberingen er brudt.
Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. For at være berettiget en returnering skal varen være ubrugt og i samme stand, som du har modtaget den. Varen skal returneres i sin originale emballage. For at afslutte din returnering kræves der en kvittering eller købsbevis. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger by NIKIs Fortrydelsesformular. Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis refusion. Enhver vare, der ikke sendes retur i sin oprindelige tilstand, har været åbnet eller på anden vis er beskadiget, giver ikke anledning til refusion. Det er dit ansvar at sørge for, at varen kommer ubeskadiget retur til by NIKI.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, jeg har modtaget den retur. Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til mig retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Jeg kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil jeg har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i by NIKIs Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr

Back to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få særlige gode tilbudShopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.